Udtalelser

Jeg har været i forløb hos Elvirah siden i sommers da jeg i forbindelse med et stort skift i mit liv følte at jeg havde mistet forbindelsen til min stemme. Jeg drømte om at min stemme skulle være en del af mit bidrag til verden men jeg vidste ikke hvordan. Jeg kontaktede Elvirah da jeg helt tilfældigt faldt over hendes hjemmeside. I dag er jeg sikker på at der var en mening med at vi skulle mødes for jeg har fået så meget ud af at komme hos Elvirah. Jeg har grint, grædt og nydt og jeg har fået åbnet og helet gamle traumer og overbevisninger der har afholdt mig fra at turde bruge min stemme. Elvirah ser mig hver gang jeg kommer og hendes intuition er magisk. Jeg føler mig i trygge og omsorgsfulde hænder og hver gang går jeg derfra med overskud og en skøn og positiv energi. Elvirah har i den grad gjort en forskel og idag bruger jeg min stemme på en måde jeg ikke selv kunne have forudset. Tusind TAK Elvirah  

 – Kærligst Ida Maria 

Jeg opsøgte Elvirah, fordi jeg kunne mærke, at noget i mig spændte ben for mig, når jeg prøvede at komme tæt på en mulig partner. Jeg trængte til at få ryddet op i nogle erfaringer, øve mig i nye måder at handle på, til at komme ud af mit hoved og ned i min krop – og til at få et kæmpe kram, både mentalt og bogstaveligt. 

Jeg kom ikke som udgangspunkt til Elvirah for at bruge min stemme, men det blev en teknik, der netop tog mig ned i kroppen, lod mig være højlydt, grim og sårbar – og så fik den mig til at trække vejret helt i bund, når jeg var presset og ellers kun kunne trække vejret overfladisk. 

Jeg gik fra Elvirah med lettet hjerte, nye måder at se tidligere oplevelser på, og meget håndgribelige teknikker. Tak! 

 – Venlig hilsen Ditte 

Jeg har været i et terapiforløb hos Elvirah, og det var en virkelig god oplevelse. Hun møder én der hvor man er, og hver session tager udgangspunkt i hvor man er dén dag. Hun er en super behagelig og imødekommende person. Specielt en af sessionerne skilte sig ud for mig: en hvor jeg blev guidet tilbage til forskellige sessioner, da jeg var lille, hvor jeg blev mødt af voksne mig. Indre barn og jeg havde en dialog og forløsning, som var meget befriende og rar. Det har virkelig været en god oplevelse, og en jeg kan bruge her efterfølgende på egen hånd.  

 – Jeanette

Jeg kontaktede Elvirah, da jeg blev opmærksom på en bestemt adfærd, når jeg skulle stifte nye bekendtskaber og i særdeleshed mænd i mit liv… jeg har nu været hos Elvirah to gange og føler at jeg hver gang når jeg går derfra har mere klarhed og større overskud på mit liv. 

Hun har lært mig at lytte til mig selv og få den mavefornemmelse, jeg har manglet længe, og er helt sikker på, at min uønskede adfærd nok skal komme helt under kontrol efter mit fulde forløb hos Elvirah. Det er super hyggelige rammer, og der er en afslappet og god stemning, hver gang man sætter sig i stolen. 

Jeg er ikke i tvivl om, at dette er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Meget professionel og positiv oplevelse. Kan kun varmt anbefale Ida Elvirah. 

– Fia, 31 

Jeg havde gennem en længere periode gået og været en del nede over min dvalende tilstand i mit kærlighedsliv. Jeg var til et af Elvirahs foredrag, som var rigtig godt, og jeg købte et forløb på 5 gange. Har hun hjulpet mig med at genfinde min lyst til at lede efter kærligheden – og jeg er godt på vej føler jeg. Elvirah har hjulpet mig til at se lysere på tingende og være mere positiv i hverdagen. 

Det er lidt svært sådan at forklare hvad det lige er Ida Elvirah kan. Kan kun sige, at har man ondt i sit kærlighedsliv og står med hovedet mod muren, så prøv hende. Jeg kan med god grund anbefale Elvirah Svane.

– Torben, 43

Jeg er 68 år, så vi fik lige en snak, om sådan en ung kvinde som Elvirah 
kunne hjælpe mig. Jeg er selv terapeut med en masse uddannelser i bagagen, men man kan ikke terapeute sig selv. Jeg fortalte om mine problemer og Elvirah mente godt, at hun kunne hjælpe mig ud fra hendes uddannelser, redskaber og erfaringer med alle aldre. 
Jeg bookede 5 aftaler og det har været så godt. Jeg fik arbejdet med min mor, hun sad godt fast i mit indre barn, jeg fik arbejdet med et overfald, hvor jeg kom til at stå stærkt i at kunne sige fra. 
Elvirah er tillidsvækkende og kompetent, rolig og eftertænksom i at finde den helt rigtige metode og meget dygtig til traumeheling, så jeg har på det varmeste anbefalet hende til andre. 

Joannah Søndergård, 68 år