Kommende arrangementer

Der er pt ingen planlagte arrangementer, men flere i støbeskeen for efteråret.
Skriv dig op til mit nyhedsbrev, så får du besked, når der er nyt.

Tidligere arrangementer

Interaktiv Pinsekoncert i Bethlehemskirken

I pinsen fejrer vi miraklet, at Helligånden kom ned til jorden og 
gjorde at alle mennesker pludselig forstod og talte hinandens sprog. 
Men faktisk behøver vi ingen ord for at forbinde os med hinanden. Vi 
behøver bare at give lyd. 

Ved denne interaktive pinsekoncert vil Elvirah Svane med intuitiv lyd 
formidle Guds nærvær og grænseløse kærlighed til sine børn. Hun vil 
også guide tilhørerne til i fællesskab at blive en del af koncerten 
og mærke på egen krop og sjæl hvad det gør at give lyd uden 
verselinjer og melodier. 

Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at give en 
donation. 

Håber at se dig en 17. maj i Bethlehemskirken, Åboulevard 8 i København kl 17. 

Nature of Expression ~ ny workshop

Du har fået din stemme for at du kan udtrykke dig. Og på den måde mestre at forløse følelserne når de opstår.  Præcis sådan som babyer og små børn gør helt naturligt. Men vi aflærer desværre denne intuitive og øjeblikkeligt forløsende praksis efterhånden som vi vokser op og mærker vigtigheden af at tilpasse sig.

På denne halvdagsworkshop ”Nature of Expression” bliver du introduceret til at arbejde med stemmen som terapeutisk forløsende redskab.  Elvirah skaber et trygt rum til at vi kan genfinde naturligheden og modet i at anvende vores stemmer på denne måde.

De fleste mennesker oplever udfordringer med at bruge deres stemmer til andet end at tale med. At sige sin mening, tage ordet i større forsamlinger, hæve stemmen, råbe, udtrykke nydelse og synge.

Føler du, at du ikke er komfortabel med en eller flere af disse udtryksformer, er du blevet hæmmet i din naturlige udfoldelse, i dit unikke udtryk. Og på den måde afskåret fra vigtige dele af din kraft.

Denne workshop er for dig, der er klar til at tage det næste skridt i din personlige udvikling og frisætte dig selv gennem din stemme og opleve letheden ved at kunne være HELE dig, med alt hvad du er.

 

Workshoppen holdes i Lykkedals smukke mongolske jurt, hvor det at være i den ydre natur vil styrke kontakten til vores indre natur.

Har du efter workshoppen fået lyst til at fortsætte det healende og forløsende arbejde med at sætte dig selv fri med stemmen, starter forløbet ”Svanesjæl” på forårsjævndøgn den 21. marts. Her vil du de næste 3 måneder gro dine svanevinger, så du kan folde dem fuldt ud ved midsommer.

Explore your Voice

Bliv fortrolig med dit nærmeste og største redskab til healing, grounding, centrering – din stemme. Vi sætter 3,5 timer af denne aften til at vi – stille og roligt – undersøger vores stemmer. Hvad gør det ved dig at lytte til din stemme, lege med den, mærke dens klang i din krop? Den smukke jurt på Lykkedal retreat skaber et trygt rum til at mærke forbindelsen til din sjæl.

Efter workshoppen vil du have lært principperne i selvhealing med lyd og du vil have et mere kærligt og mindre kritisk forhold til din stemme – og du vil nok også have en følelse af at have “fundet hjem” – eller være godt på vej.
Din stemme er præcis som den skal være. Et smukt udtryk for din sjæl. Og den fortjener at blive udtrykt – ikke kun igennem ord.
 
Ønsker du at dedikere hele weekenden til din stemme, så kan du fortsætte på workshoppen “Nature of Expression”, som finder sted dagen efter samme sted.
Og er du helt hooked på at gå endnu dybere og bruge 3 måneder på at gro dine svanevinger, finde ind til kernen af DIG og sætte dig selv fri vha din stemme, så er Svanesjæl forløbet noget for dig.
 
Vil elske at facilitere din smukke rejse uanset om det er en enkelt dag, en weekend eller 3 måneder.

Lys i mørket - intuitiv kyndelmissekoncert

Kyndelmisse, eller Kjørmes Knud, er en gammel folkelig og kirkelig
fejring af lyset, der altid falder den 2. februar.
Vinterens kræfter begynder langsomt at ebbe ud og man går for alvor en lysere og mildere tid i møde.
 
Det er let som menneske indimellem at miste modet og måske endda håbet, når vi ser hvor meget mørke, der hersker i verden. Vi kan føle os magtesløse og ubetydelige. Der er håb i, at Jesus er verdens lys, som mørket ikke kan besejre. Han siger: “I er verdens lys”. Og når vi lader vores lys skinne klart, så andre kan se og mærke det, er vi på ingen måde ubetydelige.
Sanger, lydhealer og vokalterapeut Elvirah Svane er gået sammen med præst Lene Skovmark om at markere kyndelmisse, og sammen med de fremmødte aktiverer vi vores indre lys, så vi kan sprede det i verden.
Gennem bøn, intuitiv sang og lystænding skaber vi i fællesskab et rum til at åbne vores hjerter, nære håb og fatte mod til at forstærke
vores eget og hinandens lys, så vi kan skabe det liv og den verden, vi drømmer om.
 
Læs evt mere om Elvirahs arbejde med intuitiv lyd og stemmen som medicin på www.voicemedicine.dk
og Lene Skovmarks arbejde med at formidle kristen spiritualitet på www.aabentland.dk

Billetter koster 50 kr.

Flydende Lyd - intuitivt drop-in kor i Bellahøj

Koret ”Flydende Lyd” er et helt nyt og anderledes kor-tiltag for alle, der har lyst til at opleve sangens livgivende egenskaber. Det er uden for genre og har intet repertoire. Det er improviseret og intuitiv sang. Alle kan være med 

Alle er født med en stemme og den kan bruges til SÅ meget andet end blot almindelig tale. Sangen kom før vores sprog, og den er tæt forbundet med vores sande natur. Det handler ikke om hvordan det lyder, men om hvor godt det føles imens vi synger, og det handler om den her dybere forbindelse til os selv og noget større end os selv, når vi synger frit. 

Koret skal være et legende rum, hvor det at bruge stemmen bliver sjovt, ukompliceret og tilgængeligt for alle.

Efter en kor-aften vil du føle dig glad, let om hjertet og forbundet.

Lad os sammen gå på opdagelse i klangenes univers! Lad os (gen)finde trygheden og glæden ved at bruge vores stemmer som de er designet til. Lad os folde stemmerne ud og se hvor de flyver hen!

Flydende Lyd afholder koraften i Bellahøj kirke tirsdage i lige uger kl 19.30-21.30, 1. gang er 6. feb. 2024

(Flydende Lyd findes også i Hillerød, hvor Skanseskapellet danner en smuk ramme. I Hillerød synger koret tirsdage i ulige uger fra kl 19-21.)

Det koster 100 kr pr gang som betales i døren. 

Flydende Lyd - intuitivt drop-in kor i Hillerød

Koret ”Flydende Lyd” er et helt nyt og anderledes kor-tiltag for alle, der har lyst til at opleve sangens livgivende egenskaber. Det er uden for genre og har intet repertoire. Det er improviseret og intuitiv sang. Alle kan være med 

Alle er født med en stemme og den kan bruges til SÅ meget andet end blot almindelig tale. Sangen kom før vores sprog, og den er tæt forbundet med vores sande natur. Det handler ikke om hvordan det lyder, men om hvor godt det føles imens vi synger, og det handler om den her dybere forbindelse til os selv og noget større end os selv, når vi synger frit. 

Koret skal være et legende rum, hvor det at bruge stemmen bliver sjovt, ukompliceret og tilgængeligt for alle.

Efter en kor-aften vil du føle dig glad, let om hjertet og forbundet.

Lad os sammen gå på opdagelse i klangenes univers! Lad os (gen)finde trygheden og glæden ved at bruge vores stemmer som de er designet til. Lad os folde stemmerne ud og se hvor de flyver hen!

Flydende Lyd øver i Skanseskapellet i Hillerød, hvor der er en fantastisk akustik. Vi synger tirsdage i ulige uger fra kl 17-19. Det koster 100 kr pr gang som betales i døren. Efter nytår kan man betale for resten af sæsonen på een gang, hvis man hellere vil det.

Koret er blevet til i samarbejde med aftenskolen Salto, et familieaktivitetshus i Hillerød www.saltos.dk

Lyd i mørket - intuitiv allehelgenskoncert

En hyldest til mørket. Dét er sanger, lydhealer og vokalterapeut Elvirah Svane gået sammen med præst Lene Skovmark om at skabe. Det dybe, helende, trygge mørke. Det mørke, vi putter os ind i uden frygt.

Ofte opfattes mørket som synonym for ondskab og det er rigtig ærgerligt. For i naturen er mørket en del af årets cyklus og lige så naturligt, nødvendigt og godt som lyset er det. Mørket er lige så nødvendigt som lys, for at liv kan spire frem til foråret. 

Mørket inviterer os til at reflektere, mærke efter og sætte tempoet ned. Til at samle næring og forbinde os med os selv. Mørket fortjener at blive værdsat, at blive inviteret ind. Som optakt til allehelgen inviterer vi nu dig ind i det rum, hvor vi i bogstaveligste forstand inviterer mørket indenfor. 

Der vil være en let belysning når du kommer, og så vil Lene læse et par bibelske tekster og dele en kort refleksion over mørket. Herefter vil vi slukke den sparsomme belysning og give ordet – eller snarere lyden – til mørket. Elvirah tuner ind på refleksionens, meditationens og nærværets frekvens og giver det med sin stemme et udtryk i form af intuitiv lyd. Undervejs vil du også blive indbudt til at stemme i og på den måde selv byde mørke velkommen i dit liv i den periode vi går i møde.
Velkommen til en anderledes og meditativ koncertoplevelse.

Koncerten foregår kl 19 i Bethlehemskirken på Åboulevard 8 på Nørrebro.

Explore your voice

Vi har alle en stemme. Den er tæt forbundet med din sjæl. Hvis din stemme føler sig fanget, vil din sjæl føle sig fanget. Og hvis du begynder at undersøge den stemme, der er din, vil din sjæl føle sig friere. Gladere. Din stemme har fulgt dig hele livet. Den er din nærmeste livsledsager, og rummer essensen af hvem du er.
Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på at udforske din stemme. Du behøver ingen anden forudsætning end at ankomme med din nysgerrighed og åbenhed.
Normalt udtrykker du dig via din stemme med ord, og en sjælden gang i mellem med lyd, sådan at andre kan forstå dig. Men du kan faktisk også få en mere kærlig og direkte kontakt med dit indre, din sjæl, når du lytter til din egen stemme, når den selv får lov at udtrykke sig spontant. Lyden af din egen stemme er beroligende medicin for dit nervesystem.
På denne workshop skaber vi et legende, undersøgende felt sammen og jeg guider dig i kontakt med din sjæls stemme gennem lette øvelser.
  • Du vil lære metoder til hvordan du hurtigt kan grounde dig selv med din stemme og berolige dit nervesystem.
  • Du lærer principperne for selvhealing med lyd.
  • Du lærer at bruge intuitiv sang til at forbinde dig med dit indre barn og mærker dets sande behov
  • Du giver og modtager lækker healende lyd i et fælles lydbad
Formålet med denne workshop er at give dig efter blot en aften et legende og undersøgende forhold til din egen stemme og lyst til at fortsætte med at lave intuitiv lyd og derved styrke forbindelsen til din krop og din sjæl.
Måske har du lyst til at fortsætte på den opfølgende workshop: Frisæt din stemme.
Jeg glæder mig til at facilitere din indre opdagelsesrejse og vise dig hvor magisk lige præcis din stemme er!
Workshoppen afholdes på dansk i de hyggelige lokaler på Gammel Jernbanevej 6 i Valby.

Eventyr, bål & kraftsang ~ Valborgs Aften

Valborgs aften ~ Porten til sommeren
Vi genopliver en gammel og glemt tradition, når vi på Valborgs Aften forbinder os med naturen, sommeren og hinanden via eventyr og kraftsang omkring bålet på Lykkedal Retreat i Helsinge.
Denne eftermiddag inviterer lydhealer og vokal traumeterapeut Elvirah Svane dig til at være med omkring bålet, hvor vi forbinder os med foråret, kraften og visdommen i de 4 elementer med stemmer, trommer og rasler. Vi lader bålet vække vores indre ild og tranformerer det, vi ikke vil have med over tærsklen til sommeren.
Få desuden en uforglemmelig oplevelse af eventyrernes kraft, når Helle Friis Proschowsky kommer og fortæller en (måske to) af sine egne fortællinger omkring bålet denne eftermiddag. Du vil blive introduceret til en ny måde at lytte på, og efterfølgende kan de, der har lyst, dele deres oplevelse.
 
Mennesket har til alle tider mødtes i en cirkel omkring et bål for at dele fortællinger. I dag tænker mange, at eventyr kun er hyggelige godnathistorier for småbørn, men sådan var det ikke tidligere. Vores forfædre vidste, at eventyrerne hører hjemme i det mytiske univers, og at den, der lytter, kan få adgang til en urgammel og universel indsigt i det at være menneske.
 

I gammel keltisk tid ansås Valborgs Aften at være porten til sommeren. Man rensede ud, ryddede op og brændte det dårlige af og fejrede det gode, sommeren kommer med: frugtbarhed og lys. Maj-stangen i Sverige blev en tradition på denne aften, som de stadig fejrer, men i Danmark er Valborgs Aften gledet ud til fordel for Sankt Hans. Senere har kirken helgenkåret en nonne ved navn Walpurga (på dansk Valborg) den 1. maj og dagen er nu opkaldt efter hende. I dag er Valborgs aftens traditioner desværre forsvundet, men det forsøger vi nu at lave om på. 

Hvis det skulle blive en regnfuld eftermiddag, trækker vi ind i den smukke jurt, tænder lys og hører naturens lyde gennem teltdugen.

Pris 450 kr

Helle har herunder indtalt en lille smagsprøve  på et eventyr om Forårsjævndøgn. Det tager kun 3 minutter, men er så fint og helstøbt alligevel. 😉

Værsgo’!

Lydhealingsretreat i Sverige

Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den healings-energi din stemme rummer. Det handler om at give slip på begreber som præstation og ”jeg kan ikke synge” – og erstatte dem med nysgerrighed og evnen til at lytte og mærke, hvad det gør ved os at give lyd. Alle har en stemme. Og alle kan lære at bruge den til (selv)healing. Selv den mindste summen eller brummen kan have en healende effekt. Det er fokus, lytten og intention, der gør udslaget.   

På denne weekend tager vi os tid sammen OG hver for sig til at være med os selv og det der nu en gang fylder i vores liv. Vi dealer med og healer dét, som er. Og vi hæver vores vibration fra frygt, skam, og usikkerhed til tillid, glæde og taknemlighed gennem nærvær og leg. Når vi arbejder med lyd, kan det ikke undgås, at vi hæver vores vibration og dermed kvaliteten af vores følelser.  
At støtte hinanden, vidne hinanden og heale hinanden er en naturlig og vigtig del af denne weekend.   

Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i den vidunderlige vilde natur og omkring bålet på ødegården i Sverige.   

Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.  

Når du tager hjem, vil det være med en følelse af at være landet i dig selv, tanket op, have lært nye teknikker til at heale og grounde dig selv, du kan integrere i din daglige praksis.  

Ankomst fredag den 12/5 kl 16.  
Afrejse søndag den 14/5 kl 16.  
Prisen er 4400 kr og dækker undervisning, kost og logi. Early bird t.o.m 16. april: 3900 kr.  

Kursusprisen kan evt betales i 2 rater.  

Læs mere her