Kommende arrangementer

Flydende Lyd - intuitivt drop-in kor i Hillerød

Koret ”Flydende Lyd” er et helt nyt og anderledes kor-tiltag for alle, der har lyst til at opleve sangens livgivende egenskaber. Det er uden for genre og har intet repertoire. Det er improviseret og intuitiv sang. Alle kan være med 

Alle er født med en stemme og den kan bruges til SÅ meget andet end blot almindelig tale. Sangen kom før vores sprog, og den er tæt forbundet med vores sande natur. Det handler ikke om hvordan det lyder, men om hvor godt det føles imens vi synger, og det handler om den her dybere forbindelse til os selv og noget større end os selv, når vi synger frit. 

Koret skal være et legende rum, hvor det at bruge stemmen bliver sjovt, ukompliceret og tilgængeligt for alle.

Efter en kor-aften vil du føle dig glad, let om hjertet og forbundet.

Lad os sammen gå på opdagelse i klangenes univers! Lad os (gen)finde trygheden og glæden ved at bruge vores stemmer som de er designet til. Lad os folde stemmerne ud og se hvor de flyver hen!

Flydende Lyd øver i Skanseskapellet i Hillerød, hvor der er en fantastisk akustik. Vi synger tirsdage i ulige uger fra kl 17-19. Det koster 100 kr pr gang som betales i døren. Efter nytår kan man betale for resten af sæsonen på een gang, hvis man hellere vil det.

Koret er blevet til i samarbejde med aftenskolen Salto, et familieaktivitetshus i Hillerød www.saltos.dk

Lyd i mørket - intuitiv allehelgenskoncert

En hyldest til mørket. Dét er sanger, lydhealer og vokalterapeut Elvirah Svane gået sammen med præst Lene Skovmark om at skabe. Det dybe, helende, trygge mørke. Det mørke, vi putter os ind i uden frygt.

Ofte opfattes mørket som synonym for ondskab og det er rigtig ærgerligt. For i naturen er mørket en del af årets cyklus og lige så naturligt, nødvendigt og godt som lyset er det. Mørket er lige så nødvendigt som lys, for at liv kan spire frem til foråret. 

Mørket inviterer os til at reflektere, mærke efter og sætte tempoet ned. Til at samle næring og forbinde os med os selv. Mørket fortjener at blive værdsat, at blive inviteret ind. Som optakt til allehelgen inviterer vi nu dig ind i det rum, hvor vi i bogstaveligste forstand inviterer mørket indenfor. 

Der vil være en let belysning når du kommer, og så vil Lene læse et par bibelske tekster og dele en kort refleksion over mørket. Herefter vil vi slukke den sparsomme belysning og give ordet – eller snarere lyden – til mørket. Elvirah tuner ind på refleksionens, meditationens og nærværets frekvens og giver det med sin stemme et udtryk i form af intuitiv lyd. Undervejs vil du også blive indbudt til at stemme i og på den måde selv byde mørke velkommen i dit liv i den periode vi går i møde.
Velkommen til en anderledes og meditativ koncertoplevelse.

Koncerten foregår kl 19 i Bethlehemskirken på Åboulevard 8 på Nørrebro.

Vokalt lydbad

Lad dig smelte ind i bløde toner, der får alle dine celler til at vibrere og skaber glæde, ro og grounding.
Denne aften vil Ida Maria Barki og jeg vi skabe et vokalt lydbad som vil trænge ind i din krop og skabe resonans dybt inden i dig.

Ida Maria Barki er en af mine tidligere klienter, jeg har hjulpet med at turde bruge sin stemme intuitivt i sine yoga sessions. Vores stemmer klinger virkelig smukt sammen, så det føles som et blødt knus at modtage de klange vores stemmer skaber.

Det praktiske:
Tilmelding sker ved at sende en mail til info@yoyogi.dk og betale 250 kr til 41287373
Tilmeldingen er bindende og penge refunderes ikke, men du er velkommen til at sælge din plads videre hvis du skulle blive forhindret.

Medbring en yogamåtte og hvad du eller har brug for, så du kan lande blødt.
Har du spørgsmål er du velkommen til at række ud.

Dørene åbner Ca. 15 Min før vi starter. Kom i god tid, så du kan lande I ro. Efter lydbadet vil der blive serveret en kop varm the og her er der også mulighed for at dele din oplevelse hvis du har lyst.

Vi glæder os til en aften med masser af lyd, dejlig energi og nærvær.​

Explore your voice

Vi har alle en stemme. Den er tæt forbundet med din sjæl. Hvis din stemme føler sig fanget, vil din sjæl føle sig fanget. Og hvis du begynder at undersøge den stemme, der er din, vil din sjæl føle sig friere. Gladere. Din stemme har fulgt dig hele livet. Den er din nærmeste livsledsager, og rummer essensen af hvem du er.
Denne workshop er for dig, der er nysgerrig på at udforske din stemme. Du behøver ingen anden forudsætning end at ankomme med din nysgerrighed og åbenhed.
Normalt udtrykker du dig via din stemme med ord, og en sjælden gang i mellem med lyd, sådan at andre kan forstå dig. Men du kan faktisk også få en mere kærlig og direkte kontakt med dit indre, din sjæl, når du lytter til din egen stemme, når den selv får lov at udtrykke sig spontant. Lyden af din egen stemme er beroligende medicin for dit nervesystem.
På denne workshop skaber vi et legende, undersøgende felt sammen og jeg guider dig i kontakt med din sjæls stemme gennem lette øvelser.
  • Du vil lære metoder til hvordan du hurtigt kan grounde dig selv med din stemme og berolige dit nervesystem.
  • Du lærer principperne for selvhealing med lyd.
  • Du lærer at bruge intuitiv sang til at forbinde dig med dit indre barn og mærker dets sande behov
  • Du giver og modtager lækker healende lyd i et fælles lydbad
Formålet med denne workshop er at give dig efter blot en aften et legende og undersøgende forhold til din egen stemme og lyst til at fortsætte med at lave intuitiv lyd og derved styrke forbindelsen til din krop og din sjæl.
Måske har du lyst til at fortsætte på den opfølgende workshop: Frisæt din stemme.
Jeg glæder mig til at facilitere din indre opdagelsesrejse og vise dig hvor magisk lige præcis din stemme er!
Workshoppen afholdes på dansk i de hyggelige lokaler på Gammel Jernbanevej 6 i Valby.

Eventyr, bål & kraftsang ~ Valborgs Aften

Valborgs aften ~ Porten til sommeren
Vi genopliver en gammel og glemt tradition, når vi på Valborgs Aften forbinder os med naturen, sommeren og hinanden via eventyr og kraftsang omkring bålet på Lykkedal Retreat i Helsinge.
Denne eftermiddag inviterer lydhealer og vokal traumeterapeut Elvirah Svane dig til at være med omkring bålet, hvor vi forbinder os med foråret, kraften og visdommen i de 4 elementer med stemmer, trommer og rasler. Vi lader bålet vække vores indre ild og tranformerer det, vi ikke vil have med over tærsklen til sommeren.
Få desuden en uforglemmelig oplevelse af eventyrernes kraft, når Helle Friis Proschowsky kommer og fortæller en (måske to) af sine egne fortællinger omkring bålet denne eftermiddag. Du vil blive introduceret til en ny måde at lytte på, og efterfølgende kan de, der har lyst, dele deres oplevelse.
 
Mennesket har til alle tider mødtes i en cirkel omkring et bål for at dele fortællinger. I dag tænker mange, at eventyr kun er hyggelige godnathistorier for småbørn, men sådan var det ikke tidligere. Vores forfædre vidste, at eventyrerne hører hjemme i det mytiske univers, og at den, der lytter, kan få adgang til en urgammel og universel indsigt i det at være menneske.
 

I gammel keltisk tid ansås Valborgs Aften at være porten til sommeren. Man rensede ud, ryddede op og brændte det dårlige af og fejrede det gode, sommeren kommer med: frugtbarhed og lys. Maj-stangen i Sverige blev en tradition på denne aften, som de stadig fejrer, men i Danmark er Valborgs Aften gledet ud til fordel for Sankt Hans. Senere har kirken helgenkåret en nonne ved navn Walpurga (på dansk Valborg) den 1. maj og dagen er nu opkaldt efter hende. I dag er Valborgs aftens traditioner desværre forsvundet, men det forsøger vi nu at lave om på. 

Hvis det skulle blive en regnfuld eftermiddag, trækker vi ind i den smukke jurt, tænder lys og hører naturens lyde gennem teltdugen.

Pris 450 kr

Helle har herunder indtalt en lille smagsprøve  på et eventyr om Forårsjævndøgn. Det tager kun 3 minutter, men er så fint og helstøbt alligevel. 😉

Værsgo’!

Lydhealingsretreat i Sverige

Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den healings-energi din stemme rummer. Det handler om at give slip på begreber som præstation og ”jeg kan ikke synge” – og erstatte dem med nysgerrighed og evnen til at lytte og mærke, hvad det gør ved os at give lyd. Alle har en stemme. Og alle kan lære at bruge den til (selv)healing. Selv den mindste summen eller brummen kan have en healende effekt. Det er fokus, lytten og intention, der gør udslaget.   

På denne weekend tager vi os tid sammen OG hver for sig til at være med os selv og det der nu en gang fylder i vores liv. Vi dealer med og healer dét, som er. Og vi hæver vores vibration fra frygt, skam, og usikkerhed til tillid, glæde og taknemlighed gennem nærvær og leg. Når vi arbejder med lyd, kan det ikke undgås, at vi hæver vores vibration og dermed kvaliteten af vores følelser.  
At støtte hinanden, vidne hinanden og heale hinanden er en naturlig og vigtig del af denne weekend.   

Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i den vidunderlige vilde natur og omkring bålet på ødegården i Sverige.   

Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.  

Når du tager hjem, vil det være med en følelse af at være landet i dig selv, tanket op, have lært nye teknikker til at heale og grounde dig selv, du kan integrere i din daglige praksis.  

Ankomst fredag den 12/5 kl 16.  
Afrejse søndag den 14/5 kl 16.  
Prisen er 4400 kr og dækker undervisning, kost og logi. Early bird t.o.m 16. april: 3900 kr.  

Kursusprisen kan evt betales i 2 rater.  

Læs mere her

Interaktiv Pinsekoncert i Bethlehemskirken

I pinsen fejrer vi miraklet, at Helligånden kom ned til jorden og 
gjorde at alle mennesker pludselig forstod og talte hinandens sprog. 
Men faktisk behøver vi ingen ord for at forbinde os med hinanden. Vi 
behøver bare at give lyd. 
 
 
Ved denne interaktive pinsekoncert vil Elvirah Svane med intuitiv lyd 
formidle Guds nærvær og grænseløse kærlighed til sine børn. Hun vil 
også guide tilhørerne til i fællesskab at blive en del af koncerten 
og mærke på egen krop og sjæl hvad det gør at give lyd uden 
verselinjer og melodier. 
 
Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at give en 
donation. 

Håber at se dig en 26. maj i Bethlehemskirken, Åboulevard 8 i København kl 17.