Frisæt din stemme

Frisæt din stemme – et weekend kursus i Hillerød.

Frisæt din stemme – og find hjem.

På denne weekend workshop bliver du kærligt guidet og støttet i at finde og forbinde dig med din stemme. Den stemme, der er DIT udtryk. Den stemme, som har fulgt dig lige fra første åndedrag, men som du måske ikke kender så godt eller endda ikke synes om. De fleste mennesker har lært, at vores dybeste behov ikke kan imødekommes. Vi har lært at lægge bånd på os selv, tilpasse os. Og i dén tillærte måde at være i verden på har vi mistet kontakten til vores dybeste længsler og drømme, som bor i os. At opgive at give udtryk for vores behov sætter sig som blokeringer i vores halschakra og påvirker vores stemme, der ændrer sin klang. Din stemme er slet ikke lavet til blot at tale. Den vil udforskes. Leges med. Bruges i sin fulde udstrækning og kapacitet. (Som min 2-årige dreng gør for fulde gardiner! Det er så befriende at se og høre). Når vi leger, får vi fat i vores livsglæde og passion, og gardinet til vores dybeste længsler og drømme bliver også trukket til side. Når vi møder vores stemme med nysgerrighed og et åbent sind, kan et dybt helende møde finde sted.

Om kurset:
Jeg sætter en smuk og tryg ramme for dig, der ønsker at forbinde dig med dig selv – og lade din stemme vise dig vejen. Jeg guider dig igennem øvelser, der nænsomt åbner op for den kraft der ligger i din stemme, lige fra den sårbare del af dig til den powerfulde vildkvinde/-mand. 

Ingen forudsætninger kræves for at deltage på ”Frisæt din stemme” – andet end et åbent sind. Den måde, vi arbejder på med stemmen på workshoppen, har intet at gøre med almindelig sang. Det er stemmens lyd i sin oprindelige form. Uden ord eller tonalitet. Jeg kalder det ”sounding” eller intuitiv lyd. Vi bevæger os helt ud af musikverdens krav om ”rene toner”. Her er intet hierarki. Alle lyde er lige meget værd – blot forskellige i deres udtryk. Når vi giver vores stemme lov at udfolde sig frit, vil vi opleve at blive forbundet med vores sjæl og vores egen dybeste kraft. Vi renser os selv, man kan sige at vi ”stemmer os selv” i vores rette frekvens, så vi står stærkt og rent i os selv.

Undervisningen foregår så vidt muligt udendørs i naturen og omkring bålet. Den smukke landlige natur med åbne vidder lige uden for døren gør det så meget lettere at mærke og møde sin indre natur. Trommeværkstedet er så venlige at udlåne os shamanistiske, håndlavede trommer, så du får din egen tromme at lege med på kurset!

Maden er hjemmelavet, nærende og økologisk og tager gerne hensyn til allergier og præferencer.

Det praktiske:

Workshoppen afholdes denne gang på en gård i Hillerød, Attemosevej 1.
Ankomst fredag den 11/8 kl 16.
Afrejse søndag den 13/8 kl 16.
Prisen er 3900 kr og dækker undervisning, kost og logi SAMT en 1:1 session med mig (værdi 1000 kr), som skal afholdes inden workshoppen. Hvis du er – eller har været – i forløb hos mig, kan vi lægge den som en integrations-session efter kurset. Det er vigtigt for kvaliteten af undervisningen, at jeg har tunet mig ind på hver enkelt deltagers energi og udfordringer.
Kursusprisen kan evt betales i 2 rater.

Der er for 2 deltagere mulighed  mulighed for at tilkøbe enkeltværelse for 450 kr ekstra. Ellers sover man på værelse med 1-2 andre. 
Antal deltagere: 4-6

Tilmelding lukker tirsdag den 1/8.

Om Elvirah Svane:
Elvirah Svane er vokal traumeterapeut og har brugt sin stemme til lydhealing de sidste 15 år med internationale anerkendte uddannelser i lydhealing og lydterapi i udlandet. Hun har siden 2014 hjulpet sine klienter med at hele de traumer, der stod i vejen for sundt og nydelsesfuldt liv. De senere år har hun hjulpet mange klienter til at benytte deres egne stemmer som terapeutisk, frisættende redskab, så de kan stå meget mere autentisk og selvsikkert i livet. Elvirah lægger som kursusholder og terapeut vægt på nænsomhed og nærvær og hun formår at skabe en tryg ramme. 

Læs deltagernes oplevelser længere nede på siden.

Annie Ariel, fotograf og youtuber, deltog på “Frisæt din Stemme” i september. Her er et lille uddrag af en af hendes youtube videoer, hvor hun fortæller om sin deltagelse på denne workshop sidste gang den blev afholdt i Sverige.
Enjoy the vibe…

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag en healing, der hjælper dig til at åbne dig og modtage kærlighed og overflod.

Udtalelser

Jeg har længe haft en drøm om at lære at synge. Ikke fordi jeg vil være sanger, men fordi jeg elsker at synge, og selvom jeg godt kan høre, at jeg ikke er nogen sangfugl, er der lyde i min stemme, som fascinerer mig. Dem vil jeg gerne udforske! 

Så da Elvirah fortalte, at lyd, stemme og sang slet ikke handler om præstation – at det ikke er meningen, at vi skal prøve at lyde som beyoncé eller Shakira – at lyd er vores eget terapeutiske redskab, som vi kan bruge i hverdagen, at alle har lyde i sig… Så vidste jeg, at det var hende, jeg ville guides af! Nu har vi været afsted. En skøn gruppe mennesker med forskellige stemmer. 

Jeg har lært 2 store ting:  

Jeg har fået et andet perspektiv på min stemme. Nu synes jeg, den er smuk! Selvom den ikke har forandret sig synderligt. Jeg elsker dens nuancer, egenskaber, og især at den ikke er fejlfri.  

Og så er jeg blevet mere ligeglad! Ligeglad med at jeg ikke rammer toner. Og ligeglad nok til at bruge min stemme, også online. Måske kan jeg også inspirere nogen til at frisætte deres smukke stemme. Det er så befriende! 

En spændende rejse er begyndt. Næste kapitel er låst op, og nu bruger jeg næsten dagligt min stemme og min tromme til at udtrykke mig. Tak Elvirah!

 – Annie Ariel 

Frisæt din stemme var for mig en meget berigende workshop. Jeg er imponeret over, hvad blot 2 dage i den svenske natur i selskab med Elvirah og de øvrige deltagere har sat i gang. Jeg meldte mig til kurset for at få mere mod til at udtrykke mig med lyd og stemme, og for at komme ud med noget af det, der fylder i mig. Og jeg kom hjem med en følelse af at have givet slip på noget. Weekenden bød på leg og alvor og på gråd og grin. Elvirah skabte et meget trygt rum, og der opstod et tæt og åbent fællesskab mellem os deltagere. Omgivelserne, den dejlige mad og hele stemningen bidrog også til den gode oplevelse. Mine bedste anbefalinger til denne workshop! 

 – Annette 

Sikke en dyb og magisk weekend! Fantastisk stemning, skønne åbne mennesker, masser af tid i naturen og nærende sjælevarmer-mad. Jeg blev næret på et dybt plan, og fik forløst både fysiske og psykiske ting. Elvirah holdt rummet så flot og gjorde det trygt, roligt og naturligt, at åbne op for vores stemmer. Der var plads til os alle med alt, hvad vi hver især kom med og det er jeg taknemlig for. Hendes undervisning var let og legende og samtidig dyb og groundende. Hvis du har brug for at tage din plads, for forløsning og næring til krop og sjæl, så skal du helt sikkert tage med på ”Frisæt din stemme”!   

 – Trine

En intensiv weekend i Skåne med Elvirah som coach og lydterapeut og bålet som fysisk midtpunkt. Det kan noget at sætte lyd på følelserne og blive ved indtil kroppen tager over fra hovedet og forløsningen sætter ind, så det kan mærkes. Elvirah er ikke bange for at slippe tøjlerne og lade improvisationen råde, for bagefter at sætte tryk på og gå dybt. Du kommer hjem glad med ny energi. 

Mogens

Denne hyggelige gård i Hillerød huser os denne gang