Hvad er lydhealing

Lydhealing

Alting har en frekvens. Alle celler svinger med en bestemt frekvens afhængig af hvilke slags celler det er – ligesom alle følelser og sindstilstande også gør det. Når vi udsætter os selv for lyd, som jo også er frekvens, bliver vi naturligvis påvirket af det. Uanset om vi er bevidste om. Lydbølgerne forplanter sig i vores krop og interfererer med de frekvenser der er der. Vi kan således løfte vores egen sindstilstand – eller sænke den – ved at udsætte os selv for musik, støj eller healing.  

Lydhealing er healing med lyd. Lyd er jo mange ting, men min måde at arbejde med lyd på er udelukkende ved brug af stemmen. Vores menneskelige stemme er et meget kraftfuldt redskab til healing og til terapi.  

Jeg har trænet min stemme i mange år, for den oprindelige plan var at komme til at leve af at være klassisk sanger. Men det var åbenbart bare ikke det, der var meningen for mig. Jeg tabte mit hjerte på en workshop til lydhealing i 2008. Derefter tog jeg hele uddannelsen til Soul Voice® Practitioner i Tyskland og Italien. En uddannelse, hvor jeg lærte at anvende min stemme som instrument til healing, men hvor jeg også lærte hvordan jeg kunne facilitere terapeutiske sessioner via klientens egen lyd. 

I dag har jeg fundet frem til min måde at være lydhealer på. Når jeg bruger min stemme til lydhealing, sætter jeg en klokkeklar intention for healingen sammen med min klient, og så bruger jeg min stemme til at kanalisere den lydhealing ud, som jeg ”hører” via min intuition. Jeg tænker altså ikke over hvilke lyde, der virker på hvilken måde. Denne viden ligger et eller andet sted inden i mig i kraft af min uddannelse, men det er ikke min bevidsthed, der får lov at stå for healingen. Det er min intuition. Jeg oplever klart den bedste effekt, når jeg på den måde ”slår hovedet fra”. 

Er du nysgerrig på at høre mig fortælle mere om lydhealing, så lyt til interviewet på Radio24syv her.

Er du nysgerrig på at opleve din egen stemmes healende egenskaber afholder jeg workshops i selvhealing med lyd. Se mere under ”Kurser” og ”Arrangementer”.  

Hvad kan lydhealing gøre for dig?

Overordnet set hjælper lydhealing til at genskabe balance.

Lydhealing arbejder på mange planer – både et rent kropsligt/fysisk plan, det påvirker knogler, væv, organer, kirtler osv. Så sygdomme og ubalancer i kroppen kan lyd hjælpe med at rette op på. Jeg glemmer aldrig en af de første gange, jeg selv stiftede bekendtskab med at modtage lyd. Mine meget akutte og kraftige menstruationssmerter forsvandt ved healing på mit underliv. Wow! 

Lydhealing er mindst lige så velegnet til at arbejde på det følelsesmæssige/psykiske plan. Er du deprimeret, angst, føler opgivenhed, stress, har (hjerte)sorger eller bekymringer, så kan lyd være med til at opløse den blokerede energi, der skaber de tunge sindstilstande. 

Lydhealing kan være særligt støttende i en terapeutisk proces med at give slip, finde accept, gå igennem livskriser eller øge sit selvværd. 

Du er velkommen til at skrive til mig eller booke en afklarende samtale, hvis du ønsker at booke en lydhealings-session.  

Måske kan du også finde en lydhealing med en intention, der passer til dig. Kig i lydhealings-shoppen.  

Personlig lydhealings-session

En 1:1 session med lydhealing er en kærlig gave til krop og sjæl. Først fortæller du mig hvad du ønsker healing til. Så hjælper jeg dig med at formulere den HELT rigtige intention for lydhealingen. 

Herefter lægger du dig godt til rette og bekræfter, at du ønsker at modtage lydhealingen. Og så formidler jeg gennem min stemme den healing, der kommer til dig. Det tager ca 20-40 min. 

Bagefter bliver du kaldt tilbage (mange falder i søvn undervejs, fordi healingen er så kraftfuld). 

Du får en kop te eller et glas vand og vi taler om din oplevelse. Jeg afsætter halvanden time i alt, så der er god tid til at integrere healingen og lige ”lande igen” bagefter. 

Lydhealingen bliver optaget og du får linket tilsendt efterfølgende, så du kan lægge den ned på din tlf eller computer og lytte til den igen. På den måde forstærker du effekten. 

En lydhealings-session over skype fungerer også fint og lydhealingen bliver her også optaget til evigt eje. 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag en healing, der hjælper dig til at åbne dig og modtage kærlighed og overflod.

Book en gratis afklarende samtale (20 min) her

Alle mennesker oplever knubs på livets vej i relationer til andre mennesker. De første er vores forældre, og afhængig af deres gode/dårlige evner som forældre, præges vores (følelses-)liv meget på et tidligt tidspunkt i livet.