Om Elvirah

Min historie

Jeg er født med en kæmpe nysgerrighed og oprigtig interesse i andre mennesker. Når jeg møder dig, har jeg en evne til at se dig, forbinde mig med din sjæl, mærke din historie. Jeg kender ikke din historie, men jeg mærker den. Med månen i fisk, solen i tyren og ascendanten i skorpionen søger jeg altid et oprigtigt møde. Kan ikke bruge det overfladiske, og sjovt nok tiltrækker jeg de mennesker, der ønsker at blive set på den måde. I øjenhøjde. (Hvordan det ellers kan lade sig gøre, når jeg er langt lavere med mine 160 cm end flertallet. Men det lykkes alligevel. 😉 ) 

Den måde, jeg møder dig på, skaber grobund for at tilliden hurtigt kan slå rødder. Hvis tilliden ikke er der, kan vi ikke udveksle energi. Så kan jeg kan ikke hjælpe dig til healing.  

En af mine største superkræfter er min måde at møde dig på – og dernæst min stærke intuition, som er et af mine vigtigste arbejdsredskaber. 

Jeg har ikke en fastlagt form eller forløb, når jeg møder mennesker. Ofte har jeg gjort mig nogle tanker, hvis vi har talt sammen forinden, men jeg lader mig altid guide af intuitionen. Dét har jeg lært er den hurtigste og bedste vej at gå i terapien som i livet. 

Min opvækst lærte mig især om menneskelige følelser som følelsen af at være forkert, anderledes, skamfuld, misforstået, ikke set og til dels uelsket. At arbejde med den (indre) grimme ælling er derfor et vigtigt skridt i healingsrejsen, når jeg arbejder med mennesker. Det modsatte af alle disse tunge følelser er følelser som værdighed, stolthed, glæde, at føle sig inkluderet og forbundet med andre mennesker. Og det er i bund og grund dét, jeg anser som min største mission: at hjælpe mennesker til ikke blot at mærke disse følelser, men leve ud fra dem, vibrere dem.  

Og her kommer lyd ind i billedet. Jeg begyndte at synge i kirkekor, da jeg var 13. Jeg oplevede både at blive ekskluderet yderligere af fællesskabet (af frygt for at jeg nu udkonkurrerede hende, der sang bedst) men også at blive anerkendt for mit bidrag. Jeg mærkede følelsen af frihed og at ”komme hjem”, når jeg sang. Jeg forsatte derfor med at dygtiggøre mig og tog en BA i musikvidenskab som springbræt til at søge ind på konservatoriet med klassisk sang. Men jo dygtigere jeg blev, jo større blev kravene også. Og jeg fornemmede en vej foran mig med mange nederlag og besluttede, at den vej, var jeg ikke villig til at gå ad. Det ville ikke være en vej med lethed og glæde, selvom jeg elsker at optræde. 

I de år, mine tidlige 20’ere, var jeg på en workshop med lydhealing, der kom til at ændre mit liv. Jeg oplevede healings-kraften i stemmen, ikke bare min, men også andres mere utrænede stemmer. Tænk, at stemmer kunne bruges til andet end at synge pænt! Jeg var helt solgt og uddannede mig efterfølgende i Soul Voice® metoden i Tyskland og Italien, en uddannelse i at bruge min stemme som instrument til healing, men lige så meget en metode i at hjælpe klienten til at bruge sin egen stemme som terapeutisk, forløsende redskab. Der skulle dog gå en del år før jeg var klar til at stå ved den healingskraft, min stemme rummer og gå forrest i healingsarbejde med lyd. 

I dag har jeg fundet modet frem og går nu lydens, stemmens, healingens og hjertets vej. Hvis du mærker resonans, vil det glæde mig dybt og inderligt, hvis jeg kan inspirere dig og du ønsker at gå noget af vejen sammen med dig.  

I kærlig respekt, ydmyghed og resonans   

Elvirah Svane  

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag en healing, der hjælper dig til at åbne dig og modtage kærlighed og overflod.

Book en gratis afklarende samtale (20 min) her

Alle mennesker oplever knubs på livets vej i relationer til andre mennesker. De første er vores forældre, og afhængig af deres gode/dårlige evner som forældre, præges vores (følelses-)liv meget på et tidligt tidspunkt i livet.