Nature of Expression

Du har fået din stemme for at du kan udtrykke dig

Og på den måde mestre at forløse følelserne når de opstår.  Præcis sådan som babyer og små børn gør helt naturligt. Men vi aflærer desværre denne intuitive og øjeblikkeligt forløsende praksis efterhånden som vi vokser op og mærker vigtigheden af at tilpasse sig.

På denne halvdagsworkshop ”Nature of Expression” bliver du introduceret til at arbejde med stemmen som terapeutisk forløsende redskab.  Elvirah skaber et trygt rum til at vi kan genfinde naturligheden og modet i at anvende vores stemmer på denne måde.

Genfind dit naturlige sprog

Denne workshop er for dig, der er klar til at tage det næste skridt i din personlige udvikling

De fleste mennesker oplever udfordringer med at bruge deres stemmer til andet end at tale med. At sige sin mening, tage ordet i større forsamlinger, hæve stemmen, råbe, udtrykke nydelse og synge.

Føler du, at du ikke er komfortabel med en eller flere af disse udtryksformer, er du blevet hæmmet i din naturlige udfoldelse, i dit unikke udtryk. Og på den måde afskåret fra vigtige dele af din kraft.

Denne workshop er for dig, der er klar til at tage det næste skridt i din personlige udvikling og frisætte dig selv gennem din stemme og opleve letheden ved at kunne være HELE dig, med alt hvad du er.

Udtryk din indre natur i den ydre natur

Workshoppen holdes i Lykkedals smukke mongolske jurt, hvor det at være i den ydre natur vil styrke kontakten til vores indre natur.

Tid & sted: Lykkedal Retreat, Dalvej 5 i Helsinge søndag den 3/3 kl 14-17.30

Tilmeld dig her.

Kontakt Elvirah Svane for mere info på: kontakt@voicemedicine.dk

Har du efter workshoppen fået lyst til at fortsætte det healende og forløsende arbejde med at sætte dig selv fri med stemmen, starter forløbet ”Svanesjæl” på forårsjævndøgn den 21. marts. Her vil du de næste 3 måneder gro dine svanevinger, så du kan folde dem fuldt ud ved midsommer.

Læs mere om Svanesjæl her.