Koret "Flydende Lyd"

Et helt nyt og anderledes kortiltag

Koret er for alle, der har lyst til at opleve sangens livgivende egenskaber. Det er uden for genre og har intet repertoire. Det er improviseret og intuitiv sang.

Alle er født med en stemme og den kan bruges til SÅ meget andet end blot almindelig tale. Sangen kom før vores sprog, og den er tæt forbundet med vores sande natur. Det handler ikke om hvordan det lyder, men om hvor godt det føles imens vi synger, og det handler om den her dybere forbindelse til os selv og noget større end os selv, når vi synger frit.

Et legende rum for alle

Efter en kor-aften vil du føle dig glad, let om hjertet og forbundet.

Koret faciliteres af Elvirah Svane, der længe har ønsket at skabe et legende rum, hvor det at bruge stemmen bliver sjovt, ukompliceret og tilgængeligt for alle.

Elvirah Svane er sanger, lydhealer og vokal stemmeterapeut og ser stemmen som en vigtig medicin. Der sker så mange fantastiske ting, når vi giver lyd/synger: Vores hjerterytme synkroniseres med dem, vi synger sammen med, vores stresshormon-niveau falder, og vi producerer mere af et stof, der styrker vores immunforsvar. Når oxytocinen flyder rundt i kroppen bliver vi mere rolige og får spontant en oplevelse af fællesskab, at høre til, som er så vigtig for menneskers trivsel.

Lad os sammen gå på opdagelse i klangenes univers!

Lad os (gen)finde trygheden og glæden ved at bruge vores stemmer som de er designet til. Lad os folde stemmerne ud og se hvor de flyver hen!

Koret mødes hver 2. uge i Hillerød (tirsdag i ulige uger kl. 19-21)  i Skansekapellet, Skansevej 113 i Hillerød. 

Fra tirsdag den 6. februar starter Elvirah endnu et intuitivt kor op i Bellahøj kirke, som mødes hver 2. uge, tirsdage i LIGE uger kl 19.30-21.30.

Begge steder betaler man 100 kr i døren, tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan med fordel melde dig ind i fb gruppen for koret i Hillerød her

og i fb gruppen for Bellahøj kirke her, hvor eventuelle aflysninger annonceres.

Kontakt Elvirah Svane for mere info på: kontakt@voicemedicine.dk