Køb lydhealings-filer

Når man booker en lydhealings-session hos mig optager og redigerer jeg den, og sender den efterfølgende til dig, så du har din egen lydhealing skræddersyet til dig. Nogle af healingerne fornemmer jeg at mange mennesker kunne få glæde af og dem finder du her. Ikke alle lydhealinger er optaget fra sessioner, nogle er også blot indspillet til ære for dig, der kigger forbi her og kan mærke at den kalder på dig.

Når du køber en lydhealing på lydfil har du den til evigt eje. Du få den tilsendt i en mail efter dit køb.

Jeg er fuldt ud støttet og holdt af universet

Indimellem kan vi føle at vi mister forbindelsen til det, vi altid er forbundet med. Kilden. Gud. Universet. Men intet er mere usandt. Og så må vi stoppe op, trække vejret og erkende, at det er sådan vi har det. Og gøre noget, der minder os om, at vi altid er fuldt støttede og holdt af universet. Og det minder denne healing dig om på kærligste vis. Så kan du fortsætte DIN kurs i livet og have hele dig med.

Jeg inviterer lys og glæde ind i mit liv

Vi mennesker tror ofte at hvis vi skal opnå noget, skal vi knokle os til det. I virkeligheden er noget af det mest virkningsfulde at invitere det ind i vores liv, som vi ønsker. Bede om det. Og så forvente at vi selvfølgelig modtager det, vi beder om. Når vi tillader os at modtage noget, kan det bedre lande, end når vi gør noget aktivt for at det skal ske. At købe denne lydhealing med intentionen om at byde lys og glæde velkommen i dit liv, har du taget det første og største skridt til at det kan lande hos dig.

Jeg åbner mit hjerte og lever livet fuldt ud

At åbne sit hjerte er, som jeg ser det, en forudsætning for at kunne leve livet fuldt ud. Det kræver mod, livsmod og for nogen styrke. Men først og fremmest et ønske om at gøre det. Denne healing hjælper dig til at turde åbne dit hjerte og leve livet fuldt ud, med alt hvad det indeholder.

Jeg genfinder tilliden til livet

Når vi oplever mere modgang i livet, end vi føler os i stand til at klare, kan det medføre at vi på et dybt plan mister tilliden til at selve livet vil os det godt. Det kan ske meget tidligt i livet, så vi ikke har nogen erindring om det. Det er helt fundamentalt at vi har tillid til livet, og hvis vi ikke har det, er det svært at leve fuldt ud. Der er bundet meget livsenergi i denne mistillid/manglende følelse af at høre til her på jorden, som er vigtigt at få healet før der bliver arbejdet på at heale noget som helst andet.

Fald let i søvn og sov godt

Denne lydhealing er til dig, der oplever det svært at falde i søvn. Det kan være svært for sindet at finde ro, når stilheden tager over. Så er der tid til at tankerne får frit løb og kroppens uro eller ubehag er svært at se bort fra, når man bare ligger i mørket og venter på søvnen. Når du lytter til denne healing er sindet beskæftiget med at lytte og lydene i denne healing er nogle der beroliger sindet og hjælper din hjerne til at kunne gå ned i søvnen.

Mit immunforsvar er stærkt og holder min krop sund og rask

Denne healing giver dit immunforsvar en kærlig “energi-indsprøjtning”. Der er mange omstændigheder, der kan udfordre dit immunforsvar, fx stress, bekymringer, vitaminmangel, for lidt søvn mm. Det er vigtigt at lytte til kroppens behov for at booste immunsforsvaret, særligt i den kolde tid. Denne lydhealing en kærlig håndsrækning til dit immunforsvar.