Kropsterapeutisk Lydhealingsmassage

Kropsterapeutisk lydhealingsmassage er en ny behandlingsform, jeg har udviklet, da jeg ofte har impulsen til at arbejde med hænderne på det område, jeg lydhealer. Mine hænder finder ud af hvor der er blokeringer, og når jeg finder en blokering fysisk i kroppen masserer jeg den, samtidig med at jeg mærker ind i energien. Den forløser jeg med en intuitiv lyd.

Det er en dyb behandlingsform, der hjælper kroppen til at give slip på flere planer samtidigt. Både kropsligt, energetisk, emotionelt, bevidst og ubevidst. Hvis du selv får lyst til at give lyd undervejs er du også meget velkommen til det, men det er absolut intet krav. Undervejs taler vi om hvad jeg mærker og hvad du mærker. Min oplevelse er, at dét, der er klar til at blive forløst, er dét, der kommer op.

Behandlingen varer 1,5 – 2 timer afhængigt af dit ønske og foregår på en briks. Vi kan indlede med at drikke en kop ceremoniel cacao sammen, hvis du ønsker det og har booket en 2 timers session. Det er min oplevelse, at cacaoen gør behandlingen endnu dybere.

Jeg kører meget gerne ud til dig og giver behandlingen. Så kan du være i et trygt og roligt rum og blive i følelsen af bliss bagefter uden at skulle ud af døren. Alternativt foregår det i Hillerød tæt på stationen.

En 90 min behandling koster 1500 kr inkl moms. 120 min koster 2000 kr. Kørsel fra Hillerød tillægges, hvis behandlingen foregår i dit hjem.

Tidligere klienter udtaler

Mayianne skrev:

“Den kropsterapeutiske lydhealingsmassage var en dejlig og kraftfuld oplevelse for både krop og sjæl. Cacaoen gjorde yderligere sit til at åbne ind til mit hjerte og sind.Der blev forløst energetiske tråde tilbage til tidligere liv, især når min krop spjættede og jeg havde tårer i øjnene flere gange. Lyd og massage i samme behandling var meget magisk for mig. Og jeg må vist hellere købe endnu en behandling til din specielle pris, så der kan blive forløst mere omkring mine knæ mv.”

Anne Mette skrev:

“Jeg har haft Elvirah Svane hjemme hos mig selv til en kropsterapeutisk lydhealingsmassage. Vi startede med en hjerteåbnende cacao-ceremoni – hjemmelavet af Elvirah – så lækker. Derefter lydhealingsmassagen. Elvirah er meget kærlig, omsorgsfuld og nærværende. Hendes healende stemme gik dybt ind i min opererede hæl, kunne mærke kærlig varme og healing. Senere fik jeg i maveregionen dyb kontakt til et tidligere traume, som vi åbent og kærligt kunne tale om. Lyd og massage i samme behandling kan varmt anbefales. Og dét efterfølgende at kunne blive i energien, og ikke skulle ud i det pulserende liv var en gave. En hjemme-hos-dig-selv kropsterapeutisk lydhealingsmassage, det må du bare prøve. Tak Elvirah.”